SMS Guld
Där guld blir pengar

Öppettider till kundtjänst hittar du här

Ring oss: 08-55 11 61 61

Skicka epost till oss
 

VI KÖPER DITT GULD TILL BÄST PRIS!

Guldpaketet innehåller försäkrat svarskuvert i vilken du skickar ditt guld till oss. Pengarna får du på kontot inom 2-4 bankdagar.
Beställ gratis guldpaket
 
 

Sälja guld - så här gör du

Enkelt och tryggt att sälja guld till SMS Guld.
Har du en gammal guldklocka eller ett trasigt guldarmband som ligger och skräpar i byrålådan? Du kanske har en guldring du inte använder, men som du sparat eftersom den är av guld? Då har du kommit rätt. Att sälja guld till SMS Guld är en lönsam affär.
Halsband 9727:-
Armband 5340:-
Guldringar 3051:-
Guldörhängen 762:-
Passa på att sälja guldsmycken! 
Här kan du se priser 
på vad du får i handen för några
typiska guldföremål.
SMS Guld köper allt som är av guld oavsett om det handlar om guldklockor, guldsmycken, vitguld, dentalguld (orenat tandguld) eller investeringsguld. Det spelar heller ingen roll i vilket skick ditt guld befinner sig, vad det har för färg eller karathalt. Är det guld, så köper vi det till ett högt och marknadsmässigt pris.

Att känna sig trygg när du väljer till vilken guldhandlare du ska sälja guld är en förutsättning. Vi har skapat våra tjänster så att kunden alltid ska kunna få insyn i och följa hela värderingsprocessen från början till slutet och att värderingen är väldokumenterad. Smsguld.se samarbetar med polisen och du kan känna dig helt trygg om du väljer att sälja guld till oss.

Därför ska du välja
SMS Guld!

Konsumenten ska alltid kunna få insyn i värderingsprocessen och den ska vara väldokumenterad. Det ska vara tryggt att sälja guld.

sälja guld
+PRISVÄRT
Höga guldpriser
Pengar inom 2-4 bankdagar
Inga porto- / försäkringsavgifter
Inga "smältkostnader"
Ingen viktavgång
+TRYGGT
Registrerad guldhandlare
Certifierade vågar
5 dagars ångerrätt
Låga returkostnader
+SERVICE
Kundtjänst öppet
alla kontorstimmar

Försäljningstatus
via Mina sidor
Enkelt att sälja guld hos oss!
Beställ gratis Guldpaket som innehåller försäkrat svarskuvert i vilken du skickar ditt guld till oss. Pengarna får du på kontot inom 2-4 bankdagar.
200 000 nöjda kunder inom koncernen!

Inom koncernen har vi haft över
200 000 kunder

Höga guldpriser

Vår ambition är att erbjuda de högsta priserna på nätet och vara prisledande inom Internetguldhandel.
 
5 dagars ångerrätt:

Självklart ska du kunna ångra din guldförsäljning. Kontakta vår kundtjänst inom 5 dagar »
 
Prisgaranti:

Vi ger dig prisgaranti som gäller mot våra konkurrenters ordinarie priser när du ska sälja guld.
 
Nöjda kunder:

Vi har sedan starten 2008
haft över 200 000 kunder
inom koncernen.
 
Så fungerar det att sälja guld
Så fungerar det
 
Att sälja guld hos oss är en smidig, trygg och säker process. Sälj guld genom att först ansöka om ett gratis guldpaket i formuläret högst upp på sidan. Din adress hittas automatiskt och vi skickar ut ett guldpaket hem till dig helt kostnadsfritt.

När du mottagit ditt guldpaket så lägger du in dina guldföremål du vill sälja i paketet. Skriv sedan på avtalet. Skicka sedan tillbaka paketet. Så enkelt är det att sälja guld. Efter värdering betalar vi ut till ditt bankkonto. Ett stort antal kunder gör att vi har utvecklat och förbättrat processen för att sälja guld.
Om oss
Om SMS Guld
 
Redan 2008 började SMS Guld köpa in guld via Internet. Affärsidén är enkel. Att erbjuda en tjänst som gör det enkelt och säkert att sälja guld via Internet.

Innan lanseringen fanns inte guldförsäljning på nätet. Just därför kunde lokala guldhandlare ha väldigt låga inköpspriser på guld. Många som ville sälja guld hade då inga alternativ utan fick välja mellan att sälja sitt guld billigt hos den lokala guldhandlaren eller att ta sig in till närmaste storstad för att få ett lite bättre pris på guldet som skulle säljas.
Vad innebär det att sälja guld?
Vad innebär det att sälja guld?
 
Försäljning av ädelmetallen guld. Vid försäljning via Internet beställer du ett Guldpaket som innehåller avtal och försäkrat svarskuvert. Efter vi mottagit ditt guld görs värdering och utbetalning via bankkonto.

Vid frågor om att sälja guld kontakta vår kundtjänst på telefon 08-55 11 61 61 eller skicka in din fråga via kontaktformuläret.

Vi betalar till ditt bankkonto efter värdering. Du är också välkommen till någon av våra butiker i Stockholm, Uppsala eller Malmö.
 
KONTAKTA OSS
SMS Guld
Box 2078
750 02 Uppsala
SVERIGE

T   08-551 161 61
E   info@smsguld.se 
VÅR VERKSAMHET I NORDEN
LÄNKAR
SOCIALA MEDIA
Facebook
Twitter
Google Plus
 
Copyright © 2015 SMS Guld. Kundtjänst: 08-562 277 71 | Org. nr: 566777-2883 | Reg.nr hos Polisen AA-572-77909-08 | SMS Guld är ett varumärke som ägs av GoldX International AB.
Vi samarbetar med SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (Statens Provningsanstalt) och Polisen. Allt guld som köps in av  oss rapporteras till polismyndigheter och förvaras enligt lag under 30 dagar så att allt guld kan kontrolleras